ElektrisitetÅ finne de billigste strømleverandørene i Norge kan være litt oppoverbakke, særlig hvis du er under inntrykk av at de fleste strømleverandørene i utgangspunktet selger det samme til samme priser.

Selv om det ser ut til å være tilfelle på overflaten, viser det seg at dette kan være langt ifra sannheten.

Ved å bruke informasjonen nedenfor, blir det mye lettere å finne den billigste strømleverandøren. La oss hoppe rett inn i det!

Det er en rekke forskjellige strømleverandører å velge mellom i Norge, flere alternativer enn i mange andre land rundt om i verden. Strømleverandører som Agva, Akraft, Norgesenergi, Oslo kraft, Gudbrandsdal energi, Eidsiva og Fortum tilgjengelig å velge mellom, og det er bare toppen av isfjellet! Du vil bør undersøke så mye som du har tid til på alle disse selskapene, og prøve å grave ikke bare inn i tjenestene de tilbyr, men også utvalg av strømavtaler som de tilbyr. Dette vil gjøre ditt valg av de billigste strømleverandører mye enklere.

Internett har gjort det enklere enn noen gang å dele informasjon med venner, familiemedlemmer, naboer, og til og med fremmede – og du vil sette den innflytelsen til bruk når du sammenligner strømpriser og strømleverandører.

Det finnes en rekke nettsteder som strømtest.no som gjør at du kan se informasjon om ulike strømleverandører for ditt område, der kan du finne ut nøyaktig hvor mye din gjennomsnittlige strømregning kommer til å være fra en bestemt leverandør sammenlignet med andre strømleverandører.

Denne informasjonen vil hjelpe deg å unngå å betale for mye for annonserte strømpriser som mange av strømleverandørene markedsfører, og vil i stedet finne ut hva din faktura vil bli hver måned når alle ekstra avgifter og tillegg er betalt.

Forespør rabatter, kampanjer og sparing muligheter som kan være tilgjengelige

På slutten av dagen kommer alle de billigste strømleverandørene også til å tilby en rekke forskjellige tilbud og rabatter som du vil få muligheten til å dra nytte av også – selv om du kanskje må spørre om disse typer avtaler før du får sjansen til å få mest mulig ut av dem.

Derfor er det så fordelaktig å kontakte strømleverandører direkte og snakke med kundeservicerepresentanter for å finne ut om tilbud og kampanjer som de kan være villige til å gi deg i et forsøk på å vinne deg som kunde. I det minste vil det aldri skade å spørre om slike tilbud.